PENDAFTARAN FUNTASTIC ADD MATHS 2019 KHAS PENDIDIK
Perhatian Kepada Guru / Tutor Yang Mengajar Dan Ingin Mempelajari Kaedah Pengajaran Add Maths Yang Lebih Menarik 

Strategi Add Maths Beyond A

Menyediakan pelajar bukan saja untuk EXAM, malah untuk berjaya BEKERJAYA pada IR4.0 (Revolusi Industri 4.0)Pelajar anda masih tak fokus dan kurang minat Subjek Add Maths sebab rasa susah??

Anda risau result pelajar anda sebab ramai orang cakap ni subjek ‘killer’?

Anda nak bantu, tapi tak tahu kaedah yang betul & berkesan?

Pelajar nampak macam dah belajar, tapi masih macam tu juga resultnya?

Semua ni bagi anda tak boleh tidur lena sebab asyik fikir pasal result pelajar anda?

Pelajar nampak tak bersemangat dan bosan masa belajar?Nak kami tunjukkan macam mana TEKNIK PENGAJARAN & PEMBELAJARAN yang BETUL, MUDAH, EFEKTIF dan MENARIK supaya pelajar anda akan SUKA dan ‘JATUH CINTA’ dengan ADD MATHS?Perasan tak, ada sesetengah pelajar, dia study nampak macam teruk dan sungguh2.. tapi tiada ‘improvement’??


Ada beberapa sebab kenapa ini terjadi, antaranya;

- Teknik silap atau tak efektif
- Kurang minat dengan Subjek Matematik Tambahan
- Fobia soalan KBATAnda Nak Lihat Pelajar SERONOK BELAJAR & IMPROVE RESULT ADD MATHS?“I’ve lost my confidence to Add Maths, but at last… it build up my confidence. Thank you so much Mr Rajinder Singh. There is a lot of technique I’ve learned. It helps me to answer the questions in many ways, it is really interesting.”

- Muhammad Aiman, Ipoh


“I had so much fun during the workshop until my sleepiness had faded away and I was able to focus during this workshop. I learn new ways to tackle KBAT questions. I can understand better now thanks to you, Sir Rajinder.”

- Nor Aiman Osman


“Such a Legendary Man! Additional Maths formula/tactics were amazing. Extremely friendly and amazing character towards the students. I’ve managed to learn a few tips / “tipu” method to help me in my exams.”

- Student ACMN Academy bawakan 

BENGKEL ‘FUNTASTIC ADD MATHS’ 

yang lain dari yang lain!
Apa yang anda akan dapat?


+ TEKNIK PEMBELAJARAN & APLIKASI Add Maths yang menarik

+ Pelbagai EKSPLORASI & AKTIVITI MENARIK akan dikongsikan dan dibuat bersama

+ Anda & Pelajar akan lihat Add Maths ini SUBJEK YANG BEST & tak lah susah sangat
Kami bawakan SPEAKER yang merupakan EX-ENGINEER serta AMAT BERPENGALAMAN dalam pembelajaran Add Maths secara HANDS ON & SERONOK untuk berkongsi dengan anda!SIR RAJINDER SINGH

 


Penceramah Pembelajaran Add Maths Berpengalaman lebih 10 tahun,

Pengasas RS HOME EDUCARE dan Tutor Berpengalaman lebih 26 tahun


  Pengalaman mengadakan Bengkel & Seminar:

   - Sri Dasmesh International School

   - International Holistic School (IHS)

   - Institut Quran Kuala Lumpur

   - PPD Rompin

   - PPD Kuala Selangor

   - ACS Ipoh

   - St John KL

   - SMK Seri Bintang Utara KL

   - SM Sains Banting

   - SM Clifford Kuala Lipis Pahang

   - SMK Bukit Jelutong    TESTIMONI PELAJAR    RAJINDER SINGH atau lebih dikenali sebagai Tutor Raj merupakan seorang bekas Jurutera Kimia yang berdaftar dengan Board of Engineer Malaysia (BEM). Beliau juga merupakan ahli National Council of Teachers of Mathematics USA (NCTM).
    Berpengalaman di dalam bidang Proses Kejuruteraan, ianya memberikan kelebihan kepada beliau apabila mengendalikan seminar atau kelas yang menekankan aktiviti hands-on yang menarik serta memukau pesertanya.
    Beliau lebih menekankan Kemahiran Proses (Process Skills) dalam mengendalikan pembelajaran yang berasaskan ;
    • Inkuiri
    • Projek
    • Penyelesaian Masalah


    Pendekatan pedogogi yang menarik di dalam kelasnya, telah menarik minat Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk menjemput beliau sebagai ‘Pakar Pembangunan Model’ di dalam Bengkel Pembangunan Model Guru Futuristik Malaysia (GFM).

    Seminar beliau, Process Skills in Problem Solving sentiasa mendapat maklumbalas yang mengujakan daripada peserta dengan memberikan anjakan paradigma terhadap keindahan sesuatu masalah yang diutarakan. Malahan maklumbalas yang sama juga diterima oleh daripada guru-guru yang menghadiri sesi Seminar Penyelesaian Masalah di PPD Rompin baru baru ini.

    Selain daripada bergiat cergas didalam bidang pendidikan, beliau juga bergiat aktif bersama RS Universal Training dalam mengendalikan Team Building, Adventure Camp serta Leadership Camp untuk golongan pelajar bagi pihak Persatuan Belia Sikh Malaysia (SNSM).    Anak Amy Search, salah seorang pelajar beliau.

    Beliau juga telah dijemput untuk menjalankan Bengkel bersama Guru-guru Sains & Matematik di bawah PPD Rompin & PPD Kuala Selangor dalam Bengkel Funtastic KBAT STEM bersama Team CMN Academy


    Siapakah CMN Academy?
    CMN Academy berdiri teguh bagi membantu ibu bapa & anak-anak untuk meneroka pembelajaran yang bermutu dan mengalami peningkatan dalam pembelajaran Akademik menerusi bimbingan secara personal; Home Tuition & Online Tuition dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang ini.


    Kami telah membantu lebih 1120 ibu bapa dan pelajar di seluruh Malaysia dalam pembelajaran secara berfokus dan menyeronokkan menerusi pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang ini serta lebih 1000 database Tutor di bawah kami.
    .
    Kami juga sering melakukan pelbagai R&D untuk menghasilkan modul & teknik pembelajaran yang seiring dengan pembelajaran abad ke-21.

    CMN Academy telah dianugerahkan Silver Award for Computational Thinking Games Design 2018 di The 1st National STEM Seminar 2018 di Universiti Malaya.

    Modul STEM Funtastic Sains & Matematik diberi pujian sehingga kami diberikan kepercayaan untuk menjadi salah satu STEM Partners dalam National STEM Movement untuk membantu mengembangkan bidang STEM di kalangan pelajar di Malaysia.
    Selain itu, Modul Funtastic menerima 2 Silver Award di ‘Teachers Innovation Carnival’ (T-NOVATE 2018) di UIA dan EDUINNOVATION 2018 di UKM selain menerima pujian semasa pembentangan bersama PPD & JPN semasa pembentangan di Seminar Antarabangsa Pendidikan (ProSET) di Unisel.

    Kami telah dijemput untuk berkongsi bersama Pelajar dan Guru-guru berkaitan Pembelajaran Sains, Matematik dan STEM.

     

    Jadi kami ingin bantu anda dalam misi membantu pelajar supaya cemerlang dalam Add Maths. Ini adalah kerana, salah satu sebab kenapa ramai pelajar lambat berjaya bukan kerana tak pandai, tapi tak tahu Teknik yang berkesan dalam Add Maths...


    Gambar-gambar dan Testimoni sepanjang Bengkel Add Maths


    Jadi...

    Masih nak tangguhkan kejayaan pelajar anda?


    Jom sama2 bantu pelajar seronok belajar & berjaya dalam Add Maths!    Info Bengkel FUNTASTIC ADD MATHS

    Tarikh : 21 September 2019

    Masa : 8 pagi - 6 petang

    Tempat : Kolej Keris Mas, Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Bangi.    Pakej Funtastic Add Maths
    Ambil tindakan sekarang untuk kejayaan lebih cemerlang!


    Daftar Sekarang & Dapatkan Diskaun Sehingga 50%!!


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    PAKEJ EXPERTISE FUNTASTIC ADD MATHS 2020
    JUMLAH

    Kupon Diskaun

    Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau

    BUTIRAN PESERTA    Maklumat Peniaga

    CMN Global Consultant Sdn Bhd
    [email protected]
    Hi,Perlukan Bantuan?