Akaun cmnglobal.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.
Anda seorang PENDIDIK?

Mengajar subjek Matematik atau Add Maths?
Pelajar nampak BOSAN atau lambat tangkap bila anda mengajar?
Tak tahu bagaimana nak mengajar dengan lebih MENARIK?
Nak kembangkan lagi cara pengajaran supaya pelajar 'SAYANG' anda?


Kami membawakan khas kepada anda...
Buat julung kalinya...


Workshop 100% Hands on ActivitiesFUNTASTIC KBAT STEM
MATHS & ADD MATHS EDITION


+ TEKNIK PENGAJARAN & APLIKASI Maths & Add Maths yang menarik

+ Pelbagai EKSPLORASI & AKTIVITI MENARIK akan dikongsikan dan dibuat bersama

+ Anda akan rasa mengajar Maths & Add Maths ni BEST & tak lah susah sangat
Kami bawakan SPEAKER yang merupakan EX-ENGINEER serta AMAT BERPENGALAMAN dalam pembelajaran Add Maths secara HANDS ON & SERONOK untuk berkongsi dengan anda!SIR RAJINDER SINGH

Penceramah Pembelajaran Add Maths Berpengalaman lebih 10 tahun,

Pengasas RS HOME EDUCARE dan Tutor Berpengalaman lebih 26 tahun


Pengalaman mengadakan Bengkel & Seminar:

– Sri Dasmesh International School

– International Holistic School (IHS)

– Institut Quran Kuala Lumpur

– PPD Rompin

– PPD Kuala Selangor

– ACS Ipoh

– St John KL

– SMK Seri Bintang Utara KL

– SM Sains Banting

– SM Clifford Kuala Lipis Pahang

– SMK Bukit JelutongRAJINDER SINGH atau lebih dikenali sebagai Tutor Raj merupakan seorang bekas Jurutera Kimia yang berdaftar dengan Board of Engineer Malaysia (BEM). Beliau juga merupakan ahli National Council of Teachers of Mathematics USA (NCTM).

Berpengalaman di dalam bidang Proses Kejuruteraan, ianya memberikan kelebihan kepada beliau apabila mengendalikan seminar atau kelas yang menekankan aktiviti hands-on yang menarik serta memukau pesertanya.


Pendekatan pedogogi yang menarik di dalam kelasnya, telah menarik minat Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk menjemput beliau sebagai ‘Pakar Pembangunan Model’ di dalam Bengkel Pembangunan Model Guru Futuristik Malaysia (GFM).


Seminar beliau, Process Skills in Problem Solving sentiasa mendapat maklumbalas yang mengujakan daripada peserta dengan memberikan anjakan paradigma terhadap keindahan sesuatu masalah yang diutarakan. Malahan maklumbalas yang sama juga diterima oleh daripada guru-guru yang menghadiri sesi Seminar Penyelesaian Masalah di PPD Rompin baru baru ini.


Selain daripada bergiat cergas didalam bidang pendidikan, beliau juga bergiat aktif bersama RS Universal Training dalam mengendalikan Team Building, Adventure Camp serta Leadership Camp untuk golongan pelajar bagi pihak Persatuan Belia Sikh Malaysia (SNSM).


Beliau juga telah dijemput untuk menjalankan Bengkel bersama Guru-guru Sains & Matematik di bawah PPD Rompin & PPD Kuala Selangor dalam Bengkel Funtastic KBAT STEM bersama Team CMN AcademySiapakah CMN Academy?


CMN Academy berdiri teguh bagi membantu ibu bapa & anak-anak untuk meneroka pembelajaran yang bermutu dan mengalami peningkatan dalam pembelajaran Akademik menerusi bimbingan secara personal; Home Tuition & Online Tuition dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang ini.


Kami telah membantu lebih 1120 ibu bapa dan pelajar di seluruh Malaysia dalam pembelajaran secara berfokus dan menyeronokkan menerusi pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang ini serta lebih 1000 database Tutor di bawah kami.


Kami juga sering melakukan pelbagai R&D untuk menghasilkan modul & teknik pembelajaran yang seiring dengan pembelajaran abad ke-21.

CMN Academy telah dianugerahkan Silver Award for Computational Thinking Games Design 2018 di The 1st National STEM Seminar 2018 di Universiti Malaya.


Modul STEM Funtastic Sains & Matematik diberi pujian sehingga kami diberikan kepercayaan untuk menjadi salah satu STEM Partners dalam National STEM Movement untuk membantu mengembangkan bidang STEM di kalangan pelajar di Malaysia.

Selain itu, Modul Funtastic menerima 2 Silver Award di ‘Teachers Innovation Carnival’ (T-NOVATE 2018) di UIA dan EDUINNOVATION 2018 di UKM selain menerima pujian semasa pembentangan bersama PPD & JPN semasa pembentangan di Seminar Antarabangsa Pendidikan (ProSET) di Unisel.

Kami telah dijemput untuk berkongsi bersama Pelajar dan Guru-guru berkaitan Pembelajaran Sains, Matematik dan STEM.Info Funtastic KBAT STEM Maths & Add Maths Edition


Tarikh : 24 Disember 2019

Masa : 8.30am - 5.30pm

Tempat : CMN Academy, Blok E6, Unit E-6-1, Bangi Gateway,

Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.


DAFTAR SEKARANG DI BAWAH! ;)


Hi,Perlukan Bantuan?